Najnovšie recenzie zo sekcie Príslušenstvo pre chladničky
- Nemyslím si, že má nejaké výhody
- Plastový kryt už od novoty nalomený
- Vydrží ešte tak jedno otvorenie na výmenu filtra a potom pôjde na reklamáciu :)
- Filter :žiadna zmena vzduchu, vône, pachu,, nič
- Pochybnosti o funkčnosti filtra
Podľa mňa je to úplná hlúposť, akurát s dobrým pocitom, že to tam máte :)
- Plní účel
Kúpila som to pre odmrazenie mrazáku a výsledok k spokojnosti.
Je jednoducho úžasný. Nielenže ho známym doporučujem, kupujem ho ako darček (od nákupu prvého pohlcovača pre vlastnú potrebu som zakúpila ďalšie 3 ako darček, a na doporučenie aj zamestnávateľ do chladničky v kancelárii). V chladničke nič nezapácha (pokiaľ to už "nemá nožičky", ale to nie je problém produktu; a aj v takom prípade ten zápach nie je taký, ako bez produktu), potraviny vydržia dlhšie.
Veľmi mäkký plast,, nemozno použiť na nič ťažké, napriklad som dala strapec hrozna a prepadlo sa dno, cize sa roztvorilo dno v spojive,, ked je zúžený tak je pevnejší,, ale ak ho roztiahnem do bokov tak o nicom,, slabota. Mozno udrží najake lahucke syry v chladničke
- po 2 mesiacoch pohlcuje pachy rovnako ako originalny MicroBan
- tvarovo uplne kompatibilny
- 2x lacnejsi
- nepride s casovou nalepkou, treba si dat pol rocnu pripomienku
Ak bude mat aj rovnaku zivotnost, tak pri nom uz zostanem.
- Teplomer ukazuje a najnižšiu aj najvyšiu teplotu.
Používam ho do mrazničky, kde nastavujem optimálnu teplotu mrazenia, kvôli spotrebe.
Je to tenšie než predchádzajúce, prešiel krátky čas na hodnotenie.
Teplomer do chladnicky a mraznicky funguje spolahlivo. Kúpila som si novú chladnicku a potrebovala som otestovať ako chladí a mrazí. Pri zmene nastavenia výkonu teplomer hneď reaguje.
Chladnicku bez predneho panelu sme zle pochopili, mysleli sme si, ze nebude mat predny displej. Ked nam ju dorucili, boli sme prekvapeni ze nema cely predok. Panel je ako taky ok, ale na jeho osadenie si musite volat Samsung technika, ktory Vam vyfakturuje cca 100 EUR za vyjazd a nahodenie panelu na chladnicku. Nie je to nic zlozite, ale podla podmienok SAMSUNG Vam automaticky padne zaruka, ak si predny panel osadite vo vlastnej rezii.
Ruhhy 19371
Pridané: 22. októbra 2023
(naposledy upravené 23. októbra 2023)
Zakúpený v Darcekvakcii.sk
- Vynikajuci a ucelny produkt, v beznych obchodoch zatial nie je dostaniu.8
Odporucame ho kazdemu si ho zaobstarat a podlozit alektricke spotrebicr. . Su vyborna mechanicka aj ekologicka pomocka, zabezpeci odvetranie pristroja a tlmia skodlivy zvuk.
- Zaujimavy produkt
- Jednoduche pouzitie
- Deti sa zabavia, lebo hračka opakuje slová, čo povedia
dobrý pomocník do chladničky
- Naozaj funguje, dezinfikuje vzduch v malom priestore, jeden už máme, kúpili sme 2. Osvedčili sa.
- Je to výborná vecička, jednu mám v chladničke, jednu v pivnici, kúpila som aj pre mamu a dcéry. A tiež aj vaše čističky vzduchu sú výborné, kúpila som 4 ks
- OK
- Je malý, ale funguje velmi dobře
- Jednoduchá obsluha
- Pěkné balení
Mám ho k dezinfekci vinotéky kde mi zraje maso po skončení cyklu zrání (cca 121 litrů) v místech kam se při běžném čištění nedostanu. Velmi dobře eliminuje pachy ve vinotece a je citelně znát když je zapnutý.
Verk 15528
Pridané: 5. februára 2023
(naposledy upravené 5. februára 2023)
Zakúpený v Margaretkashop
- Nepohlcuje to pach v chladničke
Vôbec to nepohlcuje pach v chladničke